Een bezoek aan de kust van Amalfi in Pompeii

Een bezoek aan de kust van Amalfi in Pompeii
Geplaatst door:   Toni Martins
Aanbevolen seizoen:   Het hele jaar
Beginnend land:   Italy
Aanbevolen duur:   2 Dagen
Aanbevolen voertuig:   Moto
Afstand om te reizen:   140
Een van onze grootste zorgen was hoe we de kust van Amalfi konden bezoeken, aangezien we in een camper reizen en het niet bepaald het juiste voertuig is om die weg te passeren. Omdat we net in Pompeii waren aangekomen, vroeg ik in gesprek met de verantwoordelijke van het park hoe ik de kust het beste kon bezoeken, waarop hij prompt antwoordde: scooter. U zult geen verkeersproblemen hebben, u zult geen problemen hebben om te stoppen om foto's te maken en u zult geen parkeerproblemen hebben en u kunt de dorpen langs de kust bezoeken zonder de heuvel op en af ​​te hoeven lopen. Dat is wat we deden, we huurden een scooter en in één dag bezochten we op ons gemak de kust van Amalfi, vertrekkend en terugkerend naar het camperpark in Pompeii.

De kust van Amalfi is een kustgebied in Zuid-Italië, gelegen aan de kust van de Tyrrheense Zee, in de provincie Salerno, in de regio Campanië. Deze regio staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, maar ook om zijn charmante steden en dorpen, gebouwd op steile hellingen en op terrassen die zich uitstrekken tot aan de zee.

De kust van Amalfi is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië en trekt bezoekers van over de hele wereld. Een van de redenen voor deze populariteit is het ongelooflijke kustlandschap, gekenmerkt door steile kliffen, pittoreske stranden, afgelegen baaien en een kristalheldere blauwe zee.

Een andere attractie van de regio zijn de steden en dorpen waaruit het bestaat, elk met zijn eigen persoonlijkheid en charme. Enkele van de meest populaire bestemmingen aan de kust van Amalfi zijn Positano, Amalfi, Ravello en Praiano, elk met zijn eigen geschiedenis en toeristische attracties.

Positano staat bijvoorbeeld bekend om zijn kleurrijke huizen in mediterrane stijl en om zijn elegante winkels en verfijnde restaurants. Amalfi daarentegen staat bekend om zijn indrukwekkende romaanse kathedraal en om zijn handgemaakte papierproductie. Ravello is een rustige en charmante plek die bekend staat om zijn tuinen en de prachtige Villa Rufolo, terwijl Praiano een minder drukke bestemming is met afgelegen stranden en ongelooflijke uitzichten.

Naast de steden en dorpen staat de kust van Amalfi ook bekend om zijn lokale keuken, met heerlijke gerechten zoals verse zeevruchten, handgemaakte pasta en limoncello, een alcoholische drank gemaakt met lokale citroenen.

Kortom, de kust van Amalfi is een betoverende en diverse regio die bezoekers een unieke en onvergetelijke ervaring van Italië biedt. Met zijn adembenemende landschap, pittoreske stadjes, heerlijke keuken en relaxte levensstijl, is het gemakkelijk te begrijpen waarom het een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld is.

Video van de kust van Amalfi op een scooter

De reis
 

La Terrasse d'Hermès, ontvangstruimte voor campers

Lat: 40.760939 - Lon: 14.492400
N: 40° 45' 39.3804 "       E: 14° 29' 32.64"

Zeer goed gelegen, met uitzicht op de Vesuvius, heeft deze serviceplaats voor campers een uitstekende ondersteuningsservice en voorwaarden.
Ligt relatief dicht bij de ruïnes van Pompeii en dicht bij het treinstation om de ruïnes van Ercolano, Napels en Sorrento te bezoeken.
We hebben hier onze basis gemaakt, we werden zeer goed ontvangen en er zijn zelfs panoramische helikoptervluchten beschikbaar voor klanten.
Alle informatie over dit park in de volgende link
Park La Terrazza de Hermès
Commentaar La Terrasse d'Hermès, ontvangstruimte voor campers
Voeg foto´s toe aan: La Terrasse d'Hermès, ontvangstruimte voor campers


Vietri sul Mare

Lat: 40.670886 - Lon: 14.729400
N: 40° 40' 15.1896 "       E: 14° 43' 45.84"

Vietri sul Mare is een kustplaats in de regio Campanië in Italië. Het staat bekend als de "City of Ceramics", vanwege de rijke traditie in de productie van handgemaakte keramiek.

De stad is omgeven door prachtige bergen en heeft een rotsachtige kustlijn met stranden en baaien. Het historische centrum bestaat uit smalle en kronkelende straatjes vol keramiekwinkels, restaurants en cafés.

De productie van keramiek in Vietri sul Mare dateert uit de 15e eeuw. De stad staat bekend om zijn kleurrijke keramiek met geometrische en bloemmotieven. Vietri-aardewerk wordt zeer gewaardeerd om zijn kwaliteit en schoonheid en wordt over de hele wereld verkocht.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Vietri sul Mare is de kathedraal van St. Johannes de Doper, die werd gebouwd in de 17e eeuw. De kathedraal heeft een gevel van kleurrijke tegels en een interieur rijkelijk versierd met fresco's en religieuze kunstwerken.

Een andere populaire attractie in Vietri sul Mare is Villa Guariglia, een herenhuis uit de 18e eeuw dat nu een museum voor moderne kunst herbergt. De villa heeft een prachtige tuin met panoramisch uitzicht op de zee en de omliggende bergen.

Verder heeft Vietri sul Mare vele prachtige stranden zoals Spiaggia di Marina di Vietri en Spiaggia della Crestarella. Bezoekers kunnen op deze stranden genieten van activiteiten zoals zwemmen, snorkelen en varen.

De stad staat ook bekend om haar heerlijke keuken, met gerechten als verse zeevruchten, pasta en limoncello.

Met zijn rijke aardewerkgeschiedenis, prachtige stranden en culturele bezienswaardigheden is Vietri sul Mare een betoverende toeristische bestemming in Italië.
Commentaar Vietri sul Mare
Voeg foto´s toe aan: Vietri sul Mare


Cetara

Lat: 40.647406 - Lon: 14.703705
N: 40° 38' 50.6616 "       E: 14° 42' 13.338"

De stad Cetara staat bekend om zijn prachtige stranden, blauwe zee en zijn beroemde visserstraditie, die eeuwen teruggaat.

De stad Cetara heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot de oudheid toen het bekend stond als Cis Herae. De stad was een belangrijke haven voor de oude stad Salerno, die ongeveer 6 km naar het noorden ligt. Tijdens de Middeleeuwen werd Cetara een belangrijk centrum voor maritieme handel, dankzij de strategische ligging aan de kust.

Tegenwoordig is Cetara een kleine stad met ongeveer 2.000 inwoners, die voornamelijk leeft van de visserij en het toerisme. De vissers van Cetara staan ​​bekend om hun vistechniek die bekend staat als "colatura di alici", een saus gemaakt van de gisting van de vloeistof die uit de ansjovis sijpelt terwijl ze worden gepekeld. Deze saus wordt gebruikt om pasta en andere typische gerechten uit de lokale keuken op smaak te brengen.

Daarnaast staat Cetara bekend om zijn stranden, waaronder Cetara Beach, een klein kiezelstrand dat grenst aan de haven van de stad. Er is ook Erchie Beach, dat ongeveer 2 km ten oosten van Cetara ligt, en Maiori Beach, dat ongeveer 6 km ten westen van de stad ligt.

Cetara staat ook bekend om zijn festivals en vieringen, zoals het feest van San Pedro, beschermheilige van de vissers, dat elk jaar op 29 juni plaatsvindt. Tijdens het feest is er een maritieme processie en een visfeest.

Kortom, Cetara is een prachtige kustplaats met een lange geschiedenis en visserstraditie. Het is een rustige en charmante plek, die toeristen aantrekt die op zoek zijn naar prachtige stranden, heerlijk eten en een ontspannen sfeer.
Commentaar Cetara
Voeg foto´s toe aan: Cetara


Maiori

Lat: 40.648598 - Lon: 14.639823
N: 40° 38' 54.9528 "       E: 14° 38' 23.3628"

Maiori is qua landoppervlak de grootste stad aan de kust van Amalfi en heeft ongeveer 6.000 inwoners.

De stad heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot de oudheid toen het bekend stond als Rheginna Maior. Tijdens de Middeleeuwen was Maiori een belangrijk centrum voor maritieme handel, dankzij de strategische ligging aan de kust. De stad heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog veel schade opgelopen, maar is herbouwd en is nu een populaire toeristenbestemming.

Maiori staat bekend om zijn stranden en adembenemende landschap. De stad heeft een groot zandstrand, een van de grootste aan de kust van Amalfi, en is populair bij toeristen die naar de stad komen om te genieten van de zon en het kristalheldere water van de Tyrrheense Zee. Er zijn ook verschillende andere kleinere stranden zoals Playa de Erchie en Playa de Minori, die op slechts enkele kilometers van Maiori liggen.

Naast de stranden heeft de stad nog vele andere interessante bezienswaardigheden, waaronder de kathedraal van Santa Maria a Mare, die werd gebouwd in de 9e eeuw en is voorzien van prachtige fresco's en schilderijen. Andere hoogtepunten zijn de Torre Normanna, een 13e-eeuwse uitkijktoren, en de Villa Romana, een oude Romeinse villa met prachtige mozaïeken.

Lokale keuken is ook een grote trekpleister voor bezoekers. Maiori staat bekend om zijn visgerechten, zoals "scialatielli ai frutti di mare", een zelfgemaakte pasta met zeevruchten, en "triglia alla Maiore", een typisch visgerecht uit de regio.

Kortom, Maiori is een prachtige kustplaats met een rijke historie en cultuur. Het is een populaire toeristische bestemming aan de kust van Amalfi, dankzij de stranden, bezienswaardigheden, keuken en adembenemende landschappen.
Commentaar Maiori
Voeg foto´s toe aan: Maiori


Atrani

Lat: 40.635822 - Lon: 14.608738
N: 40° 38' 8.9591999999998 "       E: 14° 36' 31.4568"

Ook de stad Atrani heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid.

Atrani was oorspronkelijk een Romeinse kolonie, gesticht rond de 3e eeuw voor Christus. Tijdens de Middeleeuwen werd de stad een belangrijk centrum voor maritieme handel, dankzij de strategische ligging aan de kust.

De stad was ook een belangrijk fort tijdens de Middeleeuwen, met verschillende wachttorens die werden gebouwd om de stad te beschermen tegen aanvallen van piraten en indringers.

Tijdens de 19e eeuw onderging Atrani een periode van stadsvernieuwing, met de bouw van nieuwe gebouwen en infrastructuur. De stad werd echter zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog en veel van haar historische architectuur ging verloren.

Tegenwoordig is Atrani een kleine stad met ongeveer 1.000 inwoners die veel aspecten van zijn geschiedenis en cultuur heeft behouden. De stad staat bekend om zijn traditionele architectuur, met smalle, kronkelende straatjes en historische gebouwen. Atrani is ook beroemd om zijn hoofdkerk, de kerk van San Salvatore de Birecto, die dateert uit de 10e eeuw en beschikt over een prachtige barokke façade.

De stad is ook een populaire bestemming voor toeristen die de kust van Amalfi bezoeken, dankzij de pittoreske stranden, zoals het strand van Atrani, dat in een vallei tussen twee bergen ligt. Er zijn ook verschillende wandelpaden in de nabijgelegen heuvels, die een prachtig uitzicht bieden op de kust en de zee.

Kortom, Atrani is een kleine maar charmante stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Het is een vredige en ontspannende plek die toeristen aantrekt die op zoek zijn naar prachtige stranden, schilderachtige landschappen en een authentieke en traditionele sfeer.
Commentaar Atrani
Voeg foto´s toe aan: Atrani


Amalfi

Lat: 40.633991 - Lon: 14.604519
N: 40° 38' 2.3676 "       E: 14° 36' 16.2684"

De stad Amalfi wordt verondersteld te zijn gesticht in de 6e eeuw, tijdens de Byzantijnse periode, toen de regio bekend stond als het hertogdom Amalfi. Er zijn echter berichten dat de stad al voor deze periode bestond als Romeinse nederzetting.

Tijdens de Middeleeuwen was Amalfi een belangrijk commercieel en maritiem centrum, dat rivaliseerde met andere steden in de regio, zoals Napels en Salerno. De stad stond bekend om zijn productie van zijde, papier en kleurstoffen, evenals om zijn scheepsbouwvaardigheden. Vanaf de 10e eeuw werd Amalfi een belangrijke haven voor maritieme handel in de Middellandse Zee, wat de stad grote rijkdom bracht.

In de 12e eeuw kwam Amalfi onder de heerschappij van de Noormannen, die de stad als een belangrijk handelscentrum in stand hielden. Na verloop van tijd verloor de stad echter haar prominente positie, voornamelijk als gevolg van natuurrampen zoals aardbevingen en tsunami's die de regio troffen. Bovendien schaadde de ontdekking van alternatieve handelsroutes de handel van Amalfi.

In de volgende eeuwen maakte de stad verschillende fasen van voorspoed en verval door, totdat het in de 20e eeuw een populaire toeristenbestemming werd. Tegenwoordig staat Amalfi bekend om zijn prachtige kustlandschap, met bergen en zee, evenals zijn historische en culturele architectuur. De stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en trekt bezoekers van over de hele wereld.
Commentaar Amalfi
Voeg foto´s toe aan: Amalfi


Positief

Lat: 40.630190 - Lon: 14.485196
N: 40° 37' 48.684 "       E: 14° 29' 6.7056"

De stad Positano staat bekend om zijn prachtige stranden, adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en karakteristieke architectuur van kleurrijke trapsgewijze huizen.

De oprichting van Positano dateert uit de Romeinse tijd, toen de stad een belangrijke tussenstop was voor reizigers die langs de kust reisden. Tijdens de Middeleeuwen was Positano een bloeiende stad van kooplieden en ambachtslieden die zijde, linnen en papier produceerden.

In de 19e eeuw beleefde de stad een economische achteruitgang als gevolg van concurrentie van andere centra van zijdeproductie, maar vanaf de jaren 1950 werd Positano een populaire toeristische bestemming, die bezoekers van over de hele wereld aantrok. De stad is ook een toevluchtsoord geworden voor kunstenaars en schrijvers, zoals John Steinbeck, die de schoonheid van Positano beschreef in een essay dat in 1953 werd gepubliceerd.

Tegenwoordig is Positano een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië, met zijn stranden, restaurants en boetieks die elk jaar miljoenen bezoekers trekken. De stad staat bekend om zijn unieke architectuur, met kleurrijke trapsgewijze huizen die in steile heuvels zijn gebouwd en een prachtig uitzicht op de zee bieden. Het belangrijkste strand in Positano is Spiaggia Grande, een grote strook zand in het centrum van de stad, omgeven door restaurants en winkels.

Naast zijn natuurlijke schoonheden staat Positano ook bekend om zijn gastronomie, met veel restaurants die typische gerechten uit de regio serveren, zoals scialatielli alla Nerano, een soort pasta met courgette en parmezaanse kaas. De stad herbergt ook het hele jaar door vele festivals en evenementen, waaronder het Festa di Santa Maria Assunta op 15 augustus, dat de patroonheilige van de stad viert.

Al met al is Positano een charmante stad die al eeuwenlang een belangrijk economisch en toeristisch centrum is en bezoekers trekt met zijn natuurlijke schoonheid en unieke architectuur, evenals zijn rijke gastronomische cultuur en geschiedenis.
Commentaar Positief
Voeg foto´s toe aan: Positief


Sorrento

Lat: 40.626293 - Lon: 14.375992
N: 40° 37' 34.6548 "       E: 14° 22' 33.5712"

Sorrento is een prachtige Italiaanse stad aan de kust van Amalfi, beroemd om zijn geschiedenis, cultuur, gastronomie, wijnen en prachtige stranden.

Geschiedenis:
Sorrento heeft een eeuwenoude geschiedenis die teruggaat tot de pre-Romeinse tijd. De stad werd door de eeuwen heen bezet door Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Noormannen en andere volken. Tijdens de Middeleeuwen was Sorrento een welvarende stad en een belangrijk handelscentrum. Tijdens de Renaissance werd de stad een populaire bestemming voor kunstenaars en intellectuelen uit die tijd.

Cultuur:
De cultuur van Sorrento is rijk en divers. De stad staat bekend om zijn aardewerkkunst, een eeuwenoude traditie. De traditionele muziek van Sorrento is de Tarantella, die wordt gedanst op festivals en feesten. De stad staat ook bekend om zijn citroenen, waarvan de heerlijke limoncello, een zoete likeur, wordt gemaakt.

Economie:
De economie van Sorrento is voornamelijk gebaseerd op toerisme. De stad trekt veel bezoekers vanwege de prachtige stranden, schilderachtige landschappen, rijke geschiedenis en levendige cultuur. Naast het toerisme staat de stad ook bekend om de productie van citroenen en olijfolie.

Bevolking:
Sorrento heeft ongeveer 16.000 inwoners.

Regina Giovanna-strand:
Het strand van Regina Giovanna is een van de beroemdste stranden van Sorrento. Het strand ligt op ongeveer 3 km van het stadscentrum en biedt een fantastisch uitzicht op de zee en de omliggende bergen.

Hotels en restaurants:
Sorrento biedt een breed scala aan hotels en restaurants. Er zijn luxe hotels, zoals het Grand Hotel Excelsior Vittoria, dat wordt beschouwd als een van de meest elegante hotels in de stad, maar ook meer betaalbare hotels, zoals het Hotel Mignon. Op het gebied van restaurants zijn er veel goede plekken om te eten in Sorrento, zoals restaurant Il Buco, dat traditionele Italiaanse gerechten serveert, en restaurant La Lanterna, dat bekend staat om zijn mediterrane keuken.

wijnen:
Sorrento staat bekend om zijn lokale wijnen, zoals Sorrento Rosso, die gemaakt is van lokale druiven en een intense, rijke smaak heeft. Andere populaire wijnen uit de regio zijn Falanghina, Aglianico en Greco di Tufo.

Belangrijkste toeristische attracties:
Sorrento heeft veel interessante bezienswaardigheden, zoals de kathedraal van Sorrento, het Correale Museum, de Vallone dei Mulini en het Convento di San Francesco. Daarnaast is de stad een prima startpunt voor het verkennen van de kust van Amalfi, met nabijgelegen steden zoals Positano, Amalfi en Ravello die ook populaire toeristische bestemmingen zijn.
Commentaar Sorrento
Voeg foto´s toe aan: Sorrento


Comments
Heeft nog steeds geen opmerkingen voor
Een bezoek aan de kust van Amalfi in Pompeii
Laat je reactie achter

  Dankjewel

Andere routes

Roteiro dos Castelos e Palácios do Vale do Loire
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: France
Afstand om te reizen: 309 km
Geplaatst door: Toni Martins
Rota das Aldeias de Xisto
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 429 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Roteiro Nápoles, Costa Amalfitana e Capri
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Italy
Afstand om te reizen: 236 km
Geplaatst door: Toni Martins
O que visitar, onde e quando visitar a Ilha do Faial
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Rota dos Pirenéus Espanhóis
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Spain
Afstand om te reizen: 668 km
Geplaatst door: Toni Martins
Rota das Cidades Históricas de Minas Gerais
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Brazil
Afstand om te reizen: 1061 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Roteiro das praias e vilas históricas da região de Porto Seguro
Routebeschrijving voor: Brazil
Afstand om te reizen: 155 km
Geplaatst door: Toni Martins
Roteiro do Paraguai e Bolívia incluindo a Rota da Morte
Routebeschrijving voor 4x4
Routebeschrijving voor: Paraguay
Afstand om te reizen: 2667 km
Geplaatst door: Toni Martins
8 países (Republica Checa, Áustria, Eslováquia, Hungria, Croácia, Eslovénia, Itália, Alemanha)
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Czech Republic
Afstand om te reizen: 3370 km
Geplaatst door: Antonio Martins
O que visitar, onde e quando visitar a Ilha do Pico
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando a Costa Amalfitana fazendo base em Pompeia
Routebeschrijving voor Moto
Routebeschrijving voor: Italy
Afstand om te reizen: 140
Geplaatst door: Toni Martins
Rota de Ushuaia a Chaiten no Chile via Porvenir
Routebeschrijving voor 4x4
Routebeschrijving voor: Argentina
Afstand om te reizen: 3120 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Roteiro das vilas Medievais da Toscana
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Italy
Afstand om te reizen: 374 km
Geplaatst door: Toni Martins
O que visitar, onde e quando visitar a Ilha de São Jorge nos Açores
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
O que visitar, o que fazer em Buenos Aires
Routebeschrijving voor: Argentina
Geplaatst door: Angela Martins
Visitando Pisa em autocaravana (MotorHome)
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Do Rio de Janeiro a Santos
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Brazil
Afstand om te reizen: 589 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota dos 19 Castelos da região da Serra da Estrela
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 531 km
Geplaatst door: Toni Martins
Passamos pela Eslovénia e fomos visitar as grutas de Škocjan, Postojna e o castelo de Predjama
Routebeschrijving voor: Slovenia
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando Matera, Alberobello e Polignano a Mare
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Rota de Buenos Aires a Ushuaia ao longo da Ruta 3
Routebeschrijving voor 4x4
Routebeschrijving voor: Argentina
Afstand om te reizen: 3900 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota das Barragens ao Sul do Rio Tejo
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 749 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Roteiro dos Alpes Franceses
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: France
Afstand om te reizen: 1041 km
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando Soajo, Lindoso e Aldeia das Pontes
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 36km
Geplaatst door: Toni Martins
Viajando por Marrocos
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Morocco
Afstand om te reizen: 2812 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Visitando a Aldeia de Pitões das Júnias
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Rota das Aldeias, Vilas e Cidades históricas do centro de Portugal
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 595 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota dos vinhos, das vilas e cidades mais bonitas da Alsácia
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: France
Afstand om te reizen: 138 km
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando a Toscana em carro de aluguer e autocaravana
Routebeschrijving voor: Italy
Afstand om te reizen: 200 km
Geplaatst door: Toni Martins
Roteiro das vilas Medievais da Bretanha
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: France
Afstand om te reizen: 729 km
Geplaatst door: Toni Martins
 

Waarom boeken bij TOURISTIC ROUTES
De beste prijzen
Onze partnerships met de grootste operatoren ter wereld bieden een zoektocht naar de beste prijzen op de markt.
Meer opties
In Rotas Turisticas kunt u het hotel boeken, het vliegticket kopen, de transfer van de luchthaven naar het hotel boeken en vice versa, de lokale excursies boeken, de auto huren, een reisverzekering afsluiten en de plaatsen bezoeken die u kunt bezoeken en waar u naartoe kunt gaan.
Vakantietips & bestemmingen
Honderden vakantiebestemmingen met alle opties waarmee u eenvoudig de bestemming kunt kiezen die het beste bij uw droomvakantie past.
TOURISTIC ROUTES


Volg ons op sociale netwerken
  

 
Rotas Turisticas
Grupo Público · 8.410 membros
Aderir ao grupo
Podem publicar fotos das vossas viagens, férias, locais que estiveram ou gostariam de estar. Podem divulgar negócios ou actividades...